Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Site menu:

Naujausi įrašai

Draugai

Meistrai

Užsienyje

Sheila Haddad shihan Lietuvoje

crw_4776_2x1

2009 lapkričio 7-8 dienomis Lietuvoje svečiuosis meistrė iš Vokietijos/JAV Sheila Haddad, 15Dan. Pirmąją dieną vyks savigynos seminaras išskirtinai merginoms, o antrąją – bendras ir atviras visiems besitreniruojantiems.


Sheila Haddad
Merginų diena
Bujinkan diena
Bendra informacija


Sheila Haddad

Sheila profesionaliai treniruojasi ir moko kovos menų nuo 1989 metų. Ji yra pripažinta Bujinkan Budo Taijutsu 15 Dan meistrė bei kelių kitų autentiškų Japonijos kovos menų mokytoja. Sheila nuolat treniruojasi Japonijoje. Taip pat ji veda asmens savigynos treniruotes paauglėms ir suaugusioms moterims, pagrindinį dėmesį skirdama užtikrinti priekabiavimo prevenciją, suprantant psichologinius priekabiavimo aspektus, ugdant pasitikėjimą, intuiciją ir atidumą.

Dėka nuolatinių kelionių bei studijų Sheila nuolat susiduria su aktualiomis problemomis su kuriomis susiduria merginos ir moterys mūsų visuomenėje. Ji yra Amerikos moterų savigynos asociacijos vykdomosios tarybos narė, Nacionalinės moterų kovos menų asociacijos narė.

Sheila yra Seido Instituto steigėja. Institutas organizuoja kovos menų ir Seido bioenergetinės terapijos studijas, seminarus, atestacijas. Sheila kasmet važinėja po pasaulį mokydama darbo grupėse, kovos menų, asmens savigynos, Seido bioenergijos principų.

Sheila yra baigusi psichologijos magistro studijas.

Daug Sheilos gyvenimo akimirkų yra įamžintos nuotraukose, kuriose atsiskleidžia potraukis fotografijai ir ypatingas žvilgsnis į pasaulį.


Merginų diena

Merginų savigynos seminaras vyks lapkričio 7 dieną.
Dalyvauti galima tik merginoms, moterims.
Kovinės savigynos patirtis, fizinė jėga ir ištvermė nėra būtinos.

Mes – moterys, merginos, mamos ir dukros dažnai susimąstome apie savigyną, bet nedrįstame apie tai prabilti garsiai. Tarsi du žodžiai – MOTERIS ir SAVIGYNA prasilenktų tarpusavyje. Juk ką gali dailioji lytis, kai kažkas emociškai ar fiziškai leidžia sau smurtauti? Reta kuri drąsiai, greitai ir tinkamai sureaguojame. Dauguma netenkame žado, pasipiktiname, nukenčiame ir tik vėliau suprantame, jog galimybių ir išeičių buvo daugiau ir palankesnių mums.

Deja, gyvenime tenka susidurti ir su nemaloniomis situacijomis, kurias kartais būna net sunku įvardinti. Niekas nėra apsaugotas nuo jų ateityje, bet norėtųsi, kad jos nepasikarotų mums ir mūsų artimiesiems.

Prieš dešimt metų netikėjau, kad moteris gali pasipriešinti psichologiniam ar fiziniam smurtui. Susidomėjus kovos menais, treniruojantis, bręstant emocoškai ir psichologiškai keitėsi ir mano nuomonė. Deja, ne kiekviena iš mūsų galime tam skirti tiek daug asmeninio laiko, bet kiekviena norime jaustis saugi. Šis klausimas man nuolatos rūpėjo. Atsakymą į jį suradau nuvykusi į Sheilos Haddad seminarą moterims, merginoms.

Sunku aprašyti ką patyriau, bet pabandysiu pasidalinti su Jumis. Sheila nuostabus, šiltas, be galo jautrus, dėmesingas ir pastabus aplinkai žmogus. Jos šypsena ir akys ramina, o tai labai gerai nuteikia prieš seminarą. NUOSTABU yra tai, kad seminare gali dalyvauti kiekviena dailiosios lyties atstovė, pabrėžiu TIK dailiosios lyties atstovės.

Vyrai į seminarą neįleidžiami. Seminaro metu tenka atsidurti akistatoje pačiai su savimi, suprasti savo ribas ir įveikti barjerus. Vienos tai sutinka su šypsena, kitoms sukelia graudulį, kažkas lieka tik stebėtoju, bet nelieka nei vienos nepatyrusios jokio jausmo.
Seminaro metu Sheila akcentavo mūsų jausmus, mūsų požiūrį į tam tikras situacijas, paieškas sprendimui atrasti. Atliekant kai kurias užduotis galvojau, kad nesugebėsiu įsijausti, bet Sheila labai gerai išmano savo darbą ir puikiai jaučią RIBĄ.

Seminaro metu išgyventi pojūčiai lieka dalyvavusių žmonių rate. Nežinia ar imituotos situacijos nėra dalyvių ilgą laiką nutylėta patirtis, seminaro galimybė vėl išgyventi ją, tik su nauja, kita pabaiga.

Norint dalyvauti seminare nereikia būti sportiškai, lankyti treniruotes, padaryti daug atsispaudimų ar galėti nubėgti 3 kilometrus :) Reikia tik patogios sportinės aprangos.

Mielos damos, merginos, draugės, lapkričio 7 dieną Sheila atvažiuoja pasisvečiuoti į Vilnių. Taip pat ji su malonumu pasidalins su mumis savo patirtimi ir žiniomis. Aš ten būsiu – kviečiu ir Jus…..dėl tos šypsenos, kad niekam nepavyktų jos pavogti iš mūsų veidų.

Nuoširdžiai,
Rasa

Seminaro metu Jūs:

Sužinosite:

  • kaip tampama auka
  • fizinės ir psicholginės prievartos ypatumus
  • kaip išsiugdyti atidumą ir intuiciją
  • apie prievartos atvejus ir jų išvengimo galimybes

Išmoksite:

  • kaip nebūti auka
  • suprasti manipuliacijos ir agresijos išankstinius požymius
  • konflikto sušvelinimo metodus
  • sakytinių priemonių panaudojimo
  • pagrindines savigynos technikas

Seminaro tvarkaraštis, lapkričio 7 diena:

09:00 – 10:00 - Registracija
10:00 – 13:00 - I dalis
13:00 – 14:30 - Pertrauka (pietaujama savarankiškai)
14:30 – 17:30 - II dalis


Bujinkan diena

Seminaras atviras visiems Bujinkan/Ninjutsu bendruomenės nariams.

Sheila Haddad seminaro metu pasidalins savo patirtimi ir žiniomis, įgytomis kasmet treniruojantis pas Hatsumi Masaaki sōke. Seminaro metu susitelksime ties šių metų tema Sainou Kon Ki, taip pat Taijutsu, Kenjutsu.

Seminaro tvarkaraštis, lapkričio 8 diena:

09:00 – 10:00 - Registracija
10:00 – 13:00 - I dalis
13:00 – 14:30 - Pertrauka (pietaujama savarankiškai)
14:30 – 17:30 - II dalis


Bendra informacija

Vieta

Klubas „Pelėda“ (Sniego g. 7, Vilnius), trečias aukštas.

Kaina

Merginų savigynos seminaras (lapkričio 7 diena) – 105 litai
Bujinkan seminaras (lapkričio 8 diena) – 105 litai
Dalyvavimas abiejuose seminaruose – 150 litų

Seminaro mokestį galima sumokėti registracijos metu, seminaro dieną. Pietūs bei vakarėlis į seminaro kainą neįskaičiuoti.

Išankstinė registracija čia

Apranga ir ginklai

Merginų seminarui reikalinga tik patogi sportinė apranga.

Bujinkan seminarui turėkite sportinę aprangą ar (pageidautina) tvarkingą gi (kimono). Seminaro metu bus reikalingi: shinai / bokken. Seminaro dalyviams griežtai draudžiama atsinešti tikrų ginklų ar kitų įrankių, galinčių sužeisti ar sukelti pavojų pačiam dalyviui ar aplinkiniams.

Vakarėlis

Šeštadienio vakare kviečiame visus dalyvius neformaliai pabendrauti su Sheila Haddad vakarėlio metu.

Daugiau informacijos

+37062016226 (Rasa)

info@bujinkan.lt, just.rasa@gmail.com

bujinkan.lt

livingtheway.com